Om oss

Premium Markis

Vi är en specialiserad återförsäljare av högkvalitativa markiser, och vår passion är att hjälpa våra kunder att skapa den perfekta utomhusmiljön för deras hem eller företag.

Vi tror på att erbjuda en personlig och skräddarsydd service som passar varje kunds unika behov. Vi förstår att varje uteplats och terrass är annorlunda, och därför erbjuder vi måttbeställda markiser som är skräddarsydda för att passa just din utomhusmiljö.

Vårt team består av erfarna och kunniga experter som är dedikerade till att hjälpa våra kunder att hitta den perfekta lösningen för deras behov. Vi arbetar med ledande tillverkarna i branschen för att säkerställa att våra kunder alltid får högkvalitativa produkter som är tillverkade för att hålla i många år framöver.

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en enkel och smidig köpupplevelse. Vi är stolta över vår höga kundnöjdhet och de många positiva recensioner vi har fått från våra kunder.

Så om du letar efter en skräddarsydd markis till ditt hem eller företag, tveka inte att kontakta oss idag. Vårt team av experter är redo att hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för dig.

Villkor:

Vill du kontakta oss? 

Kontrollerar de vanligaste frågorna här innan du skickar en förfrågan till oss. Hittade du inte svaret?

Skicka oss en förfrågan via mail eller kontaktformuläret. Vi svarar dig inom 48 timmar.

Gäller det ett projekt eller planering kan du skicka en förfrågan genom kontaktformuläret eller ringa oss under telefontiderna.

Telefon öppettider

Måndag – fredag: kl. 09.00 – 16.00

Lördag – Söndag : Stängt

Lukas Cieslar, Försäljningsansvarig
Mail: Lukas@premium-markis.se
Telefon: 076-168 54 43

Marcus Andersson, Marknadsansvarig
Mail: Marcus@premium-markis.se

Telefon: 070-29 26 499

Premium Markis ägs och drivs av:

Solstopp i LKPG AB

Org.nr: 559078-5852

Adress:
Gillbergagatan 26
582 73 Linköping

Kontaktformulär