Hur beställer jag en markis? Guide - Steg för steg

Steg för steg hur du konfigurerar och beställer en markis på Premium Markis:


1) Första steget är att jämföra våra olika markiser: den enkla Jamaica, den prisvärda Palladio och vår premium markis Corsica.

När du har jämfört och valt ut markisen som passar just dig så blir det dags att med enkla klick börja utforma markisen så att den kommer passa dina behov.

2) Du väljer nu enkelt hur bred och vilket utfall du vill att din markis ska vara. Vissa utfallsmått går inte att välja vilket betyder att markisens bredd är för liten för utfallet, välj en bredare längd för att få utfallet du vill ha.

3) Välj kulör på konstruktionen. Tillval som vev, teleskopsstödben och skyddstak (endast Jamaica har separat skyddstak som tillval) levereras i samma kulör som konstruktionen.

4) Välj hur markisen skall monteras på ditt boende: Vägg, Tak (under takfoten eller en balkong) eller Takstol.

5) Styrning: manuell eller elektrisk motorstyrning med Somfy IO.
Vid val av elektrisk Somfy IO så ingår alltid 1st Somfy Situo 1 IO fjärrkontroll.

6) Välj vilken sida veven alternativt elkabeln skall sitta.

7) Välj vilken markisväv som passar ditt önskemål. För att se bättre bilder på vävarna rekommenderar vi dig att gå till "Markisvävar". Det går även att beställa hem vävprover.

8) Beställ extra tillval om så önskas. Vi erbjuder extra fjärrkontroller, väggbrytare, skaksensor, vindsensor, solsensor och styrenhet (styrning via app och automation).
Du kan läsa mer information om varje enskild produkt under Tillval.

9) Välj tillval om så önskas, vi erbjuder:
justerbara teleskopsstödben, rak kappa (enbart Jamaica och Palladio) samt skyddstak/huv (enbart Jamaica).

10) Nu är markisen redo, och du lägger till markisen i varukorgen.
Du kommer att se exakt vilka val och tillval du har gjort samt vilket pris din måttbeställda markis kommer att kosta.

11) Välj att "Gå till kassan". Väl där behöver du fylla i dina adressuppgifter så att vi vet vart markisen skall skickas.

12) Här kommer du även att få välja "Leveransalternativ". Vill du få en hemleverans eller vill du hämta markisen på vårt utlämningslager i Linköping.

13) Nu får du göra val om hur du önskar att betalningen går till. Vi använder endast trygga och säkra betalsätt. Våra betalningsleverantörer är: Visa, Mastercard. Apple Pay, Google Pay samt Klarna som erbjuder: Betala senare med Klarna, Betala nu med Klarna och Finansiera med Klarna. För mer information gällande Klarnas betalningsalternativ följ länken HÄR.

Välj om faktureringsadressen är densamma som leveransadressen du angav tidigare eller fyll i nya uppgifter till en annan faktureringsadress.

14) Välj "Granska order". Du debiteras inte när du klickar på "Granska order" utan kommer vidare till en ordersammanställning där du får granska dina val innan du genomför köpet.

15) Välj "Betala nu".

Härligt! Köpet är klart och du kommer få orderbekräftelsen skickad till din mailadress som du angivit.
Vi kommer att informera dig om leveranstid och tidpunkt då markisen inkommit till vårt lager där den antingen skickas vidare till dig eller hämtas upp på plats. Ska markisen levereras hem till dig så kommer du få information både från Premium Markis och speditören.